Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمد عزتی شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به روند سریع تغییرات تکنولوژی و فناوری اظهار داشت: اکنون در شهرهایی زندگی می‌کنیم که لحظه به لحظه با روند تکنولوژی در حال تغییر هستند و تکنولوژی به سرعت در حال پیشرفت است و ما نیز باید خود را با این فضا همسو و به الزامات آن مسلط شویم و بر همین اساس دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز به دنبال همراه کردن دانشجویان با این روند حرکتی در حوزه های مختلف است  

وی خاطرنشان کرد: مجموعه شهرداری برای زیست پذیر کردن شهرها در دو قسمت خدمات و شهروندان برنامه ریزی می کند که در بخش خدمات هزاران نیروی انسانی دارد که بر خلاف گذشته اکنون میزان تحصیلات عالی آنها بالاست و هر چند از لحاظ تئوریک سطح بالایی دارند اما این نیروها بر اساس موقعیت و جایگاه شغلی خود و متناسب با نیازهای این مشاغل بروز نیستند و در این بین مراکز آموزش ضمن خدمت مرتبط با سازمان های اجرایی همچون شهرداری می توانند بسیار مفید و اثرگذار باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی شهرداری تبریز افزود: برای ایجاد زیرساخت های توسعه و ارائه و تبیین ادبیات سنتی و کاربردی استاد شاگردی به زبان مدرن و منطبق با نیازهای امروز جامعه، باید به سمت مهارت محوری حرکت کنیم و مراکز علمی کاربردی با اساتید فعال در حوزه اجرایی یکی از بهترین راهکارها و ابزارها برای مهارت آموزی در کنار مباحث آکادمیک و نظری هستند.

وی تعریف آموزش‌های متناسب با حوزه‌های تخصصی هر یک از مراکز را از مهمترین ویژگی‌های دانشگاه علمی کاربردی برشمرد و گفت: بر همین اساس تاکید مسئولان و مدیران شورا و شهرداری تبریز بر ارائه آموزش‌های حرفه‌ای، مهارت محور، هدف دار و تأثیرگذار در مرکز آموزش شهرداری است و رشته های ارائه شده نیز طبق حوزه های فعالیت مراکز مربوطه تعریف می سوند.

عزتی تصریح کرد: آموزش های آکادمیک اجرایی و نیز دوره های کوتاه مدت حین خدمت دو اولویت دانشگاه علمی کاربردی شهرداری تبریز هستند و بر همین اساس پیشنهاد گنجاندن ردیفی تحت عنوان دوره های عالی مدیریت در لایحه بودجه سال آینده شهرداری را با هدف معرفی افراد از سوی مناطق و معاونت‌ها برای دریافت آموزش‌های مورد نیاز مدیر پروری مطرح کرده‌ایم.

رئیس مرکز علمی کاربردی شهرداری تبریز تعداد دانشجویان این مرکز را نزدیک به ۹۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: این تعداد در ۶ رشته کاردانی و هفت کارشناسی در مرکز شهرداری و هشت رشته در مرکز آتش نشانی تحصیل می کنند که نسبت پنجاه به پنجاه در پذیرش دانشجو از بین نیروهای شهرداری و افراد و شهروندان عادی در این مراکز رعایت می شود اما افراد حاضر در دوره های ضمن خدمت تقریباً به طور کامل از نیروهای شهرداری هستند.

انتهای پیام/۶۰۰۱۵

منبع: فارس

کلیدواژه: شهرداری تبریز دانشجویان دانشگاه شهرداری تبریز شورای شهر تبریز محمد عزتی فارس تبریز نیروی انسانی شهرداری تبریز علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۳۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمد علی زلفی گل وزیر علوم درباره جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گفت: یکی از مشکلات در دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که این دانشگاه در نهایت در مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو تربیت می‌کند و استخدام عضو هیأت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه معنا ندارد.

بیشتر بخوانید: رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال

وی ادامه داد: البته اساتیدی را که در این دانشگاه داریم قدردانشان هستیم ولی نباید همان کاری که دانشگاه تهران انجام می‌دهد را دانشگاه فنی و حرفه‌ای هم همان را انجام دهد یا کاری که دانشگاه تهران انجام می‌دهد را دانشگاه‌های پیام نور و علمی کاربردی هم انجام بدهند.

وزیر علوم افزود: دانشگاه‌ها هرکدام ماهیت و وظیفه خاص خود را دارند ما نباید همه چی را باهم قاطی کنیم باید به ماهیت هر دانشگاه توجه کنیم برای همین در اولین جلسه هیأت امنای دانشگاه فنی و حرفه‌ای مصوب شد که دانشگاه فنی و حرفه‌ای از این پس تا سطح فوق لیسانس (مربی) استخدام کند.

وی با اشاره به مصوبه جدید درباره جذب هیأت علمی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای تاکید کرد: دیگر قرار نیست عضو هیأت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه استخدام شود، چرا؟ چون وقتی عضو هیأت علمی با مدرک دکتری استخدام می‌شود در پی این است که دانشیار و استاد تمام شود و مجبور است در دانشگاه‌های دیگر وقت بگذارد تا ارتقا پیدا کند.

وی افزود: مربی که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استخدام می‌شود باید از مسیر خود ارتقا پیدا کرده و مدارج را طی کند، بنابراین انتظاری که از استاد فنی و حرفه‌ای داریم مرتبط با حرفه خودش است نه انتظاری که از استاد دانشگاه تهران داریم اینها را باید احصا کرده و به قانون توجه کنیم تا در بحث‌های دیگر اثر گذار باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228347 برچسب‌ها وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

دیگر خبرها

  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • مستند «عشق و فلسفه» در مورد زندگی «نادیا مفتونی» استاد فلسفه دانشگاه تهران
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده