Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وزارت علوم، در این جلسه تعدادی از روسای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری در نشست روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری با بیان گزیده‌ای از مهمترین فعالیت‌ها طی ۴ سال گذشته به ارائه نظرات خود پرداختند.

محمدجواد دهقانی رییس موسسه علوم استنادی با اشاره به زیرساخت‌های دانشگاه‌ها و نقش شرکت‌های دانش‌پژوه در تولید محصول، به بیان رشدی که در آینده با توجه به این زیرساخت‌ها خواهند داشت پرداخت و گفت: ما از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۲۰ شاهد رشد مستمر و پرشتابی هستیم، به صورت خاص، درهفت سال اخیر از ۴۰۰ هزار مدرک به ۷۰۰ هزار مدرک که حدود ۶۰ درصد از تولیدات علمی را در بر می گیرد رسیدیم که نشان‌دهنده رشد ۳۰ برابری تولیدات علمی طی این ۷ سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین میزان رشد علمی از چهار درصد در سال ۲۰۱۲ به ۱۲ درصد در سال ۲۰۲۰ رسیده است که با توجه به این میزان رشد، در بین ۲۰ کشور مطرح دنیا موفق به کسب رتبه سوم شدیم.

در حال حاضر رتبه ایران در پایگاه علمی اسکوپوس به رتبه ۱۵ ارتقا پیدا کرده است. از نظر مقالات برتر نیز از ۱۰۰ هزار دانشمند برتر دنیا که در سال ۹۲ تعداد دانشمندان کشور ۱۵۰ نفر بود، به ۵۰۰ نفر رسیده و سهم ما در تولید علم برتر ۳.۸% شده که باعث افتخار است.

وی در ادامه با اشاره به بحث شناسنامه دار کردن نشریات علمی و دریافت کد شناسه، گفت: این کار را باعث بین المللی شدن فعالیت‌های علمی شده است و امیدواریم فعالیت‌های علمی قبلی نیز این کد را دریافت کنند.

از دیگر سخنرانان این نشست محمد رضا عصاری رئیس دانشگاه جندی شاپور دزفول بود. وی ثبت جهانی دانشگاه به عنوان اولین دانشگاه دنیا را اتفاق بزرگی دانسته  و یادآور شد: من به عنوان یک دانشگاهی به هویت ایرانی خود افتخار می‌کنم و به گفته دکتر غلامی ارج می‌نهم که پایان دوره مسئولیت پایان خدمت نیست و ان‌شاالله بتوانیم این گفته ایشان را سرلوحه کارهایمان قرار دهیم.

میر رضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز نیز در ادامه این نشست با یادآوری شرایط سخت پاندمی کرونا، فعالیت‌های دانشگاه را در زمینه آموزش مجازی مثبت دانست و گفت: از اواخر سال ۹۸ به بعد دانشگاه تبریز با توجه به اینکه جزء دانشگاه‌هایی بود که در زمینه آموزش مجازی کار نکرده بود اما در این مدت خوشبختانه توانستیم با بسترسازی مناسب آموزش و نیز آزمون‌ها را به صورت مجازی و با موفقیت برگزار کنیم.

 در ادامه افزود: راه اندازی رستوران‌های پاک، الکترونیکی کردن خدمات تغذیه‌ای و صنعتی کردن آشپزخانه‌ها از جمله فعالیت‌های موفق دانشگاه است و در زمینه‌های فرهنگی نیز بالغ بر ۱۶۰۰ برنامه مثل اردوهای منظم راهیان نور را داشتیم.

وی یادآور شد: تشکیل منظم جلسات با سازمان‌ها و ارگان‌های دیگر مثل دادگستری، شهرداری و… و مستندسازی این جلسات از دیگر فعالیت‌های دانشگاه تبریز است.

برچسب‌ها پایگاه استنادی علوم جهان اسلام میررضا مجیدی دانشگاه شهید بهشتی دانشگاه دانشگاه تبریز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام دانشگاه شهید بهشتی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام دانشگاه شهید بهشتی دانشگاه دانشگاه تبریز دانشگاه تبریز دانشگاه ها فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۲۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب مدال طلای المپیاد کشوری ریاضی توسط دانش‌آموز بابلی

ایسنا/مازندران رئیس آموزش و پرورش شهرستان بابل اظهار کرد:«ایلیا یزدانی» دانش‌آموز بابلی با کسب مدال طلای المپیاد ریاضی کشور نفر اول تیم ۶ نفره المپیاد کشوری شد که در رقابت المپیاد جهانی در انگلستان شرکت می‌کند.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان بابل در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه امروز از ۴۷۵ پذیرفته شده مرحله اول المپیاد علمی شهرستان بابل تجلیل شد، اظهار کرد: تمامی پذیرفته شدگان مازندران در مرحله اول المپیاد علمی ۱۰۵۱ نفر بودند که ۴۷۵ نفر رشته از شهرستان بابل بودند.

مهدی اسدی امیری سهم قبولی شهرستان بابل در مرحله اول المپیاد علمی استان را ۴۵ درصد برشمرد و افزود: ۱۰۰ درصد دبیرستان‌های شهرستان بابل در المپیاد شرکت داشتند که در مجموع ۷۹۶۵ نفر رشته  ثبت نام کرده بودند.

اسدی با اشاره به اینکه در راستای ایجاد هیجان آموزشی، دانش آموزان ۳۳ دبیرستان از ۴۸ دبیرستان ما توفیق قبولی در المپیاد داشتند، گفت: قبول شدگان از همه مدارس شهرستان از مدارس علوم ومعارف اسلامی، سمپاد، غیر دولتی، هیات امنایی، مدارس روستایی و شهری بودند که ۶۹ درصد مدارس ما در المپیاد مقام آوردند.

وی با بیان اینکه قبول شدگان در ۱۴ رشته مختلف بودند، یادآور شد: بیشتر قبول شدگان به ترتیب مربوط به رشته‌های ریاضی، جغرافیا، ادبی و شیمی بودند.

رئیس آموزش و پرورش بابل از کسب رتبه دوم در امتحان نهایی در سطح استان خبر داد و گفت: شرکت دانش آموزان در المپیاد علمی گام مثبت در افزایش میزان مطالعه و آمادگی برای آزمون نهایی و موفقیت در کنکور سراسری است.

وی با بیان اینکه هجمه‌های فرهنگی غرب موجب نشد تا دانش آموزان ما از علم آموزش عقب بمانند، تصریح کرد: دانش‌آموزان ایرانی هوشمندانه تمام ترفندهای دشمن را خنثی کرده و در المپیادهای علمی ملی و جهانی سرآمد هستند.

 اسدی بیان کرد: بابل این افتخار را داشت که ۱۱ سال متوالی با کسب رتبه نخست در حوزه المپیاد و کسب رتبه‌های کیفی کنکور شاخص کشور و استان باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی جامع کتاب آناتومی گری
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • راه سنجش موفقیت هر مجموعه مشارکت مردم در فعالیت‌های آن است
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • رونمایی از نشان نود سالگی دانشگاه تهران
  • کسب مدال طلای المپیاد کشوری ریاضی توسط دانش‌آموز بابلی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری