Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم امضای تفاهمنامه و کلنگ زنی احداث و تجهیز دانشکده فنی مهندسی فرآیند (مهندس رضامقیمی اصل )مابین دانشگاه تبریز و شرکت مهر اصل برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی،احداث و تجهیز ساختمان با  1700 متر مربع زیربنا و هزینه دویست میلیارد ریال، استخدام  بخشی از فارغ التحصیلان  دانشکده فنی - مهندسی فرآیند در کارخانجات مهراصل بخشی از تفاهمنامه دانشگاه  تبریز با شرکت مهر اصل میباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روابط عمومی دانشگاه  تبریز  در این  مراسم  دکتر میررضا مجیدی رئیس دانشگاه  تبریز ضمن  تبریک  روز پرستار به  مدافعان سلامت و تقدیر از خانواده  مقیمی اصل  بخاطر حضور دردانشگاه و عقد  تفاهمنامه افزود: امروز یک  روز تاریخی  برای دانشگاه  تبریز میباشد و  یک  نقطه عطف در زمینه  مشارکت  بخش خصوصی در امر آموزش عالی  است.

دکتر مجیدی با اشاره  به اینکه  سرمایه گذاری در دانشگاه  در حقیقت  سرمایه گذاری برای هویت و توسعه  نسل آینده  جامعه است  افزود: توسعه آموزش عالی خدمتی بزرگ و هویت  بخشی به  نسل های آینده  است  و ملاک ارزیابی پیشرفت  جامعه  سطح آموزش عالی در جامعه  است و چنین  خدمات  ارزنده  در آینده  موجب پیشفت کشور  خواهد شد.

رئیس دانشگاه  تبریز با اشاره  به  اینکه  احداث ساختمان و تجهیز امکانات  دانشگاهها  توسط خیرین و بخش خصوصی  یکی از کارهای رایج  در دانشگاههای معتبر دنیا است افزود:  مشارکت  خیرین  در توسعه  آموزش عالی در سطح  دنیا امری رایج است  چنانچه حتی  چندین  دانشکده  در دانشگاهها معتبر دنیا توسط خیرین  ایرانی  احداث و تجهیز شده اند و برای اولین  بار در سطح  کشور  همکاری دانشگاه  با  بخش خصوصی جهت احداث دانشکده  امروز اتفاق می افتد و امید است  که  این امر منشاء گسترش فرهنگ مشارکت  خیرین  در آموزش عالی گردد.

 دکتر مجیدی با اشاره  به اینکه دانشگاه  تبریز در هشت دهه  گذشته  منشاء خدمات  بزرگ  به جامعه ومهد  تربیت و آموزش انسانهای  متعهد و متخصص میباشد افزود  امروز دانشگاه  تبریز بعنوان  دانشگاه  نسل سوم  رسالت  بزرگی در زمینه  گسترش ارتباط دانشگاه  با  صنعت و حل مشکلات  بخش صنعت  دارد و امید است  با ساخت  این دانشکده  ضمن کارآفرینی و اشتغال زائی بخشی از نیازهای استان و کشور در زمینه  صنایع تبدیلی بزرگ رفع گردد .

  در ادامه  این  مراسم مهندس سید امیر سیاوش مقیمی اصل مدیر عامل شرکت مهر اصل  ضمن  اشاره  به  خصیصه  بارز اخلاقی پدرشان  در زمینه  انجام کارهای خیر جهت اعتلاء و پیشرفت کشور  بعنوان  یک  وظیفه افزود:هرکار خیری که انجام میدهیم  بعنوان وظیفه  در راه  خدمت  به  کشورمان  جهت  پیشرفت و آبادنی است و هدف ما از احداث این دانشکده  ایجاد بستر رشد وتربیت شایسته  فرزندان  این مرز وبوم است تا در آینده با توجه  به  استعداد و پتانسیل  بالای جوانان  شاهد درخشش  سیدرضا مقیمی اصل های بیشتر در جامعه  باشیم.

 مدیر عامل  شرکت مهر اصل و دانش آموخته دانشگاه تبریز  با اشاره  به  جزئیات  احداث پروژه دانشکده مهندسی فرآیند در دانشگاه  تبریز افزود  این دانشکده  در فضایی به مساحت 1700 متر زیربنا  با هزینه  تقریبی یکصد میلیارد ریال  طی دوسال احداث و همچنین  یکصد میلیارد ریال  جهت تجهیز کارگاهها و ازمایشگاه هزینه خواهد شد و در مجموع  هزینه  حدود دویست میلیارد ریال  در نظر گرفته ایم  و درآینده  تا 3500 متر قابل افزایش می باشد.

وی  با اشاره  به  رسالت  دانشگاه  در زمینه  کارآفرینی و اشتغال  افزود: مقررکرده ایم  بعد از احداث و تجهیز ساختمان ،شرکت  مهر اصل  ضمن استخدام و بکارگیری بخشی از فارغ التحصیلان  این  دانشکده ،زمینه های  همکاری صنعت و دانشگاه  را تقویت نماید.

شایان  ذکر است؛ مهندس ﺳﯿﺪ ﺭﺿﺎ ﻣﻘﯿﻤﯽ ﺍﺻﻞ ﻣﺘﻮﻟﺪ ۱۳۲۲ ﺩﺭ ﺗﺒﺮﯾﺰ، مدیر عامل گروه کارخانجات تولیدی مهراصل و  پیشکسوت صنعت و خیر تبریزی، کارآفرین نمونه که طی نیم قرن فعالیت تولیدی با محوریت تجهیزات تهویه مطبوع و تبرید صنعتی، علاوه بر کمک های شایان به استقلال کشور طی سالهای متمادی، صادرکننده نمونه کشور نیز بود. فعالیت های کارآفرینی وی گستره ای از تولید مقاطع و لوله های مسی تا الکترو فن موتور های اکسترنال روتر و قفس سنجابی را شامل می شد. مهمترین هدف و چشم انداز وی کمک به رشد و شکوفایی صنعت و معدن کشور و جهانی شدن برند ایرانی بود.

مهندس مقیمی اصل در ﺟﻮﺍﻧﯽ ﺑﻪ ﺧﻠﺒﺎﻧﯽ ﻋﻼﻗﻤﻨﺪ ﺷﺪ، ﺑﻪ ﻧﯿﺮﻭﯼ ﻫﻮﺍﯾﯽ ﭘﯿﻮﺳﺖ ﻭ ﺩﺭ ﺍﻧﮕﻠﺴﺘﺎﻥ ﻓﻮﻕ ﻟﯿﺴﺎﻧﺲ ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ ﺭﺍﺩﺍﺭ ﮔﺮﻓﺖ. ﺍﻣﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻧﯿﺮﻭﯼ ﻫﻮﺍﯾﯽ ﺧﺎﺭﺝ ﺷﺪ ﻭ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﺎﻻﻫﺎﯼ ﺗﻬﻮﯾﻪ ﻣﻄﺒﻮﻉ ﺭﻭﯼ ﺁﻭﺭﺩ. ﻣﻬﻨﺪﺱ ﻣﻘﯿﻤﯽ ﺍﺻﻞ ﻋﻼﻭه ﺑﺮ ﮐﺎﺭﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻫﻮﺍﺳﺎﺯ، ﺑﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻟﻮﻟﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﺴﯽ ﻭ ﻣﺤﺼﻮﻻﺕ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﻫﻢ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪه است

وی ﺩﺭ ﺳﺎﻟﻬﺎﯼ ﺍﺧﯿﺮ ﻭﻗﺘﺶ ﺭﻭ ﺻﺮﻑ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﺎﻻﻫﺎﯼ ﭘﯿﭽﯿﺪه‌ﺍﯼ ﮐﺮﺩه ﮐﻪ ﺩﺭ ﻓﻬﺮﺳﺖ ﮐﺎﻻﻫﺎﯼ ﺗﺤﺮﯾﻢ ﺷﺪه ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻭﻟﯽ ﺑﺎ ﻫﻤﺖ ﻭﯼ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺩﺭ ﺭﺩﯾﻒ ﺻﺎﺩﺭﮐﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﻗﻄﻌﺎﺕ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ است. ﻣﻬﻨﺪﺱ ﻣﻘﯿﻤﯽ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ ۸۹ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﮐﺎﺭﺁﻓﺮﯾﻦ ﺑﺮﺗﺮ ﮐﺸﻮﺭﯼ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻋﻼﻭه ﺑﺮ ﺁﻥ، ﺧﺪﻣﺎﺗﺶ ﺑﺎﺭﻫﺎ ﻣﻮﺭﺩ ﺗﻘﺪﯾﺮ ﻣﺴﺌﻮﻻﻥ ﮐﺸﻮﺭ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ. وی همچنین به عنوان کارآفرین برتر سال ۹۵ انتخاب شد.

این خیر تبریزی در شهریور ماه ۱۳۹۷  و در سن ۷۵ سالگی در در محل کار خود(گروه کارخانجات تولیدی مهراصل) و حین طراحی و تولید نمونه،  در حین حضور  و فعالیت در واحد تولیدی بر اثر حادثه انفجار مخزن به شهادت رسید.

شرکت مهر اصل متشکل از ۱۵ کارخانه است که به صورت مستقیم برای ۱۲۸۶ نفر و به طور غیر مستقیم برای ۴۷۰۰ الی ۴۸۰۰ نفر شغل ایجاد کرده، همچنین این شرکت کلیه تجهیزات مربوط به تجهیزات تهویه و تبرید را تولید کرده، و برخی از آن را به بازار داخل اختصاص داده و بخشی از آن را صادر می‌کند.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه تبریز مهندسی فرآیند احداث و تجهیز میلیارد ریال آموزش عالی مقیمی اصل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۳۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوگوی نود سالگی دانشگاه تهران منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران پیشنهاد منضم نمودن سابقه ۹۰ ساله دانشگاه تهران با قدمت بیش از ۱۷ قرن آموزش عالی در ایران و برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال قدمت آموزش عالی در ایران به عنوان یک فخر ملی، در سال ۱۴۰۲ از سوی دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد و این پیشنهاد در اسفند ماه ۱۴۰۲ در شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید. در نهایت، اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه ۸۹۸ این شورا که ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ به ریاست آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، واگذاری مأموریت بزرگداشت سنت دانشگاهی به دانشگاه تهران را تصویب کردند.

«ایران آغازگر سنت دانشگاهی ۱۷۵۷ ساله در جهان و دانشگاه تهران نماد این فخر ملی در ۹۰ سالگی» به عنوان شعار آیین‌های دانشگاه تهران در نود سالگی، بر پس زمینه صفحات روزشمار تاریخی دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۳ نقش بسته است.

بررسی سیر تکامل نمادهای آموزش عالی ایران را می‌توان به پنج دوره شامل (۱) تاسیس دانشگاه جندی شاپور در سال ۲۷۱ میلادی، (۲) تاسیس نظامیه‌ها در سال ۱۰۶۵ میلادی، (۳) تاسیس ربع رشیدی در سال ۱۲۷۵ میلادی، (۴) تاسیس دارالفنون در دسامبر سال ۱۸۱۴ میلادی و (۵) شکل‌گیری دانشگاه نوین، دانشگاه تهران در سال ۱۹۳۴ میلادی تقسیم‌بندی نمود. بنابراین استفاده از این ظرفیت‌های تاریخی ملی که موجبات غرور ملی و امیدآفرینی را فراهم می‌سازد، نقطه عزیمت دانشگاه تهران در انتخاب شعار «ایران آغازگر سنت دانشگاهی ۱۷۵۷ ساله در جهان و دانشگاه تهران نماد این فخر ملی در ۹۰ سالگی» بود.

در سی و نهمین اجلاس کنفرانس عمومی یونسکو که در نوامبر سال ۲۰۱۷ میلادی (آذر ماه ۱۳۹۶ خورشیدی) برگزار شد، سابقه طولانی دانش و آموزش در تمدن ایران باستان مورد توجه قرار گرفت. یونسکو در این اجلاس، قدمت تاسیس دانشگاه جندی شاپور را ۱۷۵۰ سال ثبت و آن را کهن‌ترین دانشگاه جهان اعلام کرد. پیش از این رویداد، دانشگاه‌های بزرگ و نام‌آشنایی چون بولونیا، آکسفورد، کمبریج و سوربون، با قدمت نزدیک به ۱۲۰۰ سال را آغازگر سنت دانشگاهی در جهان می‌دانستند. ثبت پیشینه تاریخی جندی شاپور، بر قدمت آموزش عالی در جهان افزود و کانون آن را از مغرب زمین به مشرق و دیار کهن ایران انتقال داد.

معرفی جندی شاپور به عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه جهان افتخاری است که نصیب کشور ایران شده است و این امر سابقه طولانی و قدیمی آموزش و علم‌اندوزی در کشور را به همگان اثبات می‌کند لذا اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی با تصویب «واگذاری مأموریت بزرگداشت سنت دانشگاهی و نظام آموزش عالی ایران به دانشگاه تهران» ماموریتی خطیر به دانشگاه تهران نماد آموزش عالی ایران واگذار کرد.

رهبر فرزانه انقلاب اسلامی از دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه مادر و نماد آموزش عالی ایران یاد می‌کنند و در دیدار با دانشگاهیان در سیزدهم بهمن ماه ۱۳۸۸ فرمودند: «در واقع باید گفت دانشگاه تهران، دانشگاه ایران است و همیشه الهام‌بخش و پیشرو بوده و بیش از این هم ان‌شاءاللَّه باید باشد.» لذا بر اساس این تاریخچه ارزشمند نمادهای آموزش عالی در ایران و نقش‌آفرینی دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی ایران در دوره کنونی که از تکامل تاریخی جندی شاپور، نظامیه، ربع رشیدی و دارالفنون شکل گرفته و میراث‌دار این تاریخ کهن است و بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، آیین بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» در خرداد ماه ۱۴۰۳ افتتاح و در طول این سال دنبال می‌شود تا از طریق این رویدادها، ضمن معرفی پیشینه فرهنگی و علمی تمدن ایرانی- اسلامی به جهانیان، به تبیین نقش دانشگاه تمدن‌ساز پرداخته شود.

کد خبر 6088451

دیگر خبرها

  • مقیمی: اندیشه امت‌سازی به سرعت در حال تحقق است
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • رونمایی از نشان نود سالگی دانشگاه تهران
  • لوگوی نود سالگی دانشگاه تهران منتشر شد
  • رکورد بزرگترین اجتماع طناب زنی کشور در تبریز شکست
  • آغاز آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در کرمانشاه
  • لوگوی ۹۰ سالگی دانشگاه تهران منتشر شد
  • همکاری دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز