Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تبریز با بیان این‌که این مرکز دانشگاهی به سمت دانشگاه‌های نسل سوم، کارآفرین و بین‌المللی گام برمی‌دارد، گفت: سال گذشته از سوی وزارت علوم جزو سه دانشگاه برتر کشور معرفی شدیم.

مجید مجیدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه آموزش عالی تاثیرپذیرترین نهاد از کرونا است، اظهار کرد: کرونا بازگشایی دانشگاه ها را تحت تاثیر قرار داد و باید براساس شرایط جدید سیاستگذاری جدیدی در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به محض شیوع کرونا دانشگاه تبریز اقدام به ایجاد و تقویت زیرساخت ها برای ارایه آموزش های مجازی کرد، گفت: از هفته دوم اسفند ماه پارسال زیرساخت‌های آموزش مجازی در دانشگاه تبریز ایجاد و دروس تئوری و امتحانات به صورت مجازی برگزار شد.

مجیدی با اشاره به اینکه برگزاری دروس عملی به صورت مجازی جزو مشکلات اصلی دانشگاه بود، گفت: ۹۹ درصد دروس عملی به صورت مجازی و تا مرداد سال جاری تمام آزمون ها با موفقیت برگزار شد.

رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به شروع آموزش حضوری برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا از خرداد سال جاری، خاطرنشان کرد: آموزش حضوری ابتدا برای دانشجویان برگزار شد سپس خوابگاه‌هایی تک نفره برای برخی دانشجویان اولویت‌دار در نظر گرفته شد تا آنها نیز ضرری از بابت درس و آموزش نداشته باشند.

مجیدی با بیان اینکه دروس تئوری به صورت مجازی است، گفت: آموزش در مقطع تحصیلات تکمیلی برای دانشجویانی که باید در آزمایشگاه و مزرعه حضور داشته باشند، حضوری است و برای همین منظور ۶۵۰ نفر از غیربومی‌ها می توانند ثبت نام کنند که تاکنون ۱۵۰ نفر ثبت کرده و برای هر نفر یک اتاق در خوابگاه در نظر گرفته شده است.

رئیس دانشگاه تبریز با تاکید بر ضرورت جذب دانشجویان جدیدالورورد بومی در دانشگاه‌های بومی، خاطرنشان کرد: ۱۳ دانشگاه بزرگ و پنج دانشگاه جامع در ایران وجود دارد و دانشگاه تبریز نیز جزو پنج دانشگاه جامع کشور است از این‌رو هر کسی بخواهد رشته خوبی انتخاب کند به طور قطع در استان خود یک دانشگاه خوب وجود دارد.

مجیدی با بیان اینکه سال گذشته کلاس‌ها به صورت آفلاین بود، گفت: امسال با تکمیل زیرساخت‌ها کلاس‌ها به صورت آنلاین برگزار می شود.

دانشگاه تبریز در مسیر بین‌المللی و کارآفرین شدن است

رییس دانشگاه تبریز با بیان اینکه به سمت دانشگاه نسل سوم، کارآفرین و بین‌المللی گام بر می‌داریم، گفت: امسال دانشگاه تبریز طبق رتبه‌بندی های جهانی با بهبود رتبه روبرو است، به طوری که در سال جاری در رتبه‌بندی جزو هشت دانشگاه برتر کشور و ۸۰۰ تا ۹۰۰ جهانی قرار داریم که ۱۰۰ رتبه نسبت به پارسال بهبود یافته است.

مجیدی با بیان اینکه دانشگاه تبریز در برخی رشته ها به رتبه های خوبی دست یافته است، افزود: در برخی رشته‌ها جزو شاخص‌های ۱۰۰ تا ۱۵۰ هستیم و در رشته‌های مهندسی جزو ۵۰۰ دانشگاه برتر در دنیا هستیم.

وی از رتبه پنجم دانشگاه تبریز در زمینه نانو در جهان طبق رتبه بندی دانشگاه اسپانیایی خبر داد و گفت:در طرح های تحقیقاتی ۱۶۰ طرح مشترک بین دانشگاه های ایران و ترکیه منعقد شد که از این دانشگاه ۲۲ طرح منتخب شد و افتخار بزرگی در زمینه بین المللی است.

مجیدی یکی از شروط بین المللی شدن دانشگاه ها را جذب دانشجوی خارجی عنوان کرد و افزود: در طول ۲ سال گذشته بیش از ۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه تبریز جذب شده است.

وی در خصوص جذب دانشجوی خارجی در ترم جدید گفت: ثبت‌نام  آموزش مجازی برای همه آنها برقرار است و اگر نیاز به آموزش عملی باشد، خوابگاه در نظر گرفته شده است، زیرا در ماه‌های اخیر حتی ۲۰ نفر از دانشجوهای خارجی در تبریز ماندند و ما خوابگاه و غذای آنها را تامین کردیم.

رییس دانشگاه تبریز با تاکید بر اینکه برای بین المللی کردن دانشگاه نیازمند فرهنگ سازی هستیم، خاطرنشان کرد: باید بسترهای شهرنشینی برای جذب دانشجوی خارجی در این شهر فراهم شود که تبریز کم کاری کرده و نیازمند همکاری مردم، مسوولان و صنعت هستیم.

وی با تاکید بر لزوم مشارکت و استفاده از ظرفیت خیران و مردم در خصوص ایجاد خوابگاه و کمک به تجهیز دانشگاه، گفت: در آینده نزدیک دانشکده ای برای برآورده کردن اهداف کارخانجات و صنعت توسط خیران و کارخانجات در این دانشگاه تاسیس می شود که تا دو هفته اخیر کلنگ‌زنی می شود.

دانشگاه تبریز با ۷۴ سال قدمت دومین دانشگاه قدیمی ایران بعد از دانشگاه تهران محسوب می شود./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه تبریز دانشجوی خارجی صورت مجازی دانشگاه برتر جذب دانشجوی دانشگاه ها بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۵۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند

 مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت های سالجاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

مصطفی صالحی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار گیرد، گفت: همگام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با بکارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

وی افزود: طی سالهای گذشته بسیاری از دانشگاه های کشور گام های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشته اند و تلاش می شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم بیان کرد: در این راستا، پروژه های هدفگذاری شده در سالجاری با تمرکز بر بکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفتگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش بینی رفتارهای پر خطرشان است.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: چالش های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر باید برطرف کنیم و همه دانشگاهها مکمل همدیگر باشیم.

 ابراهیم نعیمی تصریح کرد: همه دانشگاه‌ها باید شورای سلامت و سبک زندگی را تشکیل داده و جریان سلامت در حوزه دانشجویی را پویا نگه دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • استان‌های برتر اجرای پویش ستاره‌های زمین معرفی شدند
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • تراکتور-ذوب‌آهن/ اولین برد سال با کنترل از راه دور یحیی؟!
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • رکورد بزرگترین اجتماع طناب زنی کشور در تبریز شکست
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • هشدار به داوطلبان کنکور؛ شیادان در فضای مجازی در کمین هستند
  • تراکتور برای دومین بار، پرسپولیس را صدرنشین لیگ برتر می‌کند؟
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود