Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،میررضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز در این جلسه با اشاره به تداوم شیوع این ویروس در جهان، گفت: افراد با حفظ سلامتی و با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی و دستورالعمل‌های وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا می‌توانند در انجام امور فعالیت‌های خود در دستگاه‌ها و سازمان‌ها کوشا باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 او تاکید کرد: حفظ سلامتی اولویت اصلی ما بوده و در این راستا نیز با برپایی جلسات متعدد، تدوین برنامه‌ها و اقدامات مناسب و به خصوص رعایت دستور العمل‌های ابلاغی وزارت بهداشت، وزارت عتف و ستاد ملی کرونا در وضعیت بهتری قرار داریم.

او در ادامه تشریح کرد: در برنامه‌های آتی نیز با ایجاد تمهیدات و برنامه ریزی‌های لازم و به ویژه با استفاده از تجربیات گذشته و رعایت پروتکل‌های ستاد ملی کرونا می‌توان در پیشبرد برنامه‌های آموزشی، پژوهش و اداری دانشگاه گام‌های موثری برداشت.

باب اله حیاتی  معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز نیز در این جلسه با ارایه گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه امور آموزشی در ماه‌های اخیر، گفت: در این ایام امتحانات به صورت غیرحضوری و با کم‌ترین مشکلات در حال برگزاری است.

او افزود: در ترم آینده نیز با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا، با تدابیر و اقدامات انجام شده و به خصوص تولید محتوا، آموزش به صورت غیرحضوری و الکترونیکی خواهد شد و حضور برخی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه برای اجرای پروژه‌های رساله‌های دکتری و پایان نامه‌ها هم تمهیدات لازم در نظر گرفته شده است.

حسین امامعلی پور  معاون دانشجویی دانشگاه تبریز هم در این نشست با ارایه گزارشی، گفت: هر گونه اقدامات و برنامه‌های این معاونت برای ارایه خدمات به دانشجویان در حوزه‌های مختلف در گذشته و آینده، بر اساس شرایط وضعیت شیوع کرونا و در راستای دستور العمل‌های ابلاغی وزارت بهداشت، وزارت عتف، ستاد ملی کرونا و تصمیمات کمیته مدیریت بحران کرونا در دانشگاه خواهد بود.

محمدتقی اعلمی  معاون پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه تبریز هم در این نشست گفت: تمامی خدمات و اقدامات انجام شده در این حوزه هم از زمان شیوع کرونا با توجه به شرایط و وضعیت اداری دانشگاه در مقایسه با سایر دستگاه‌ها و سازمان‌ها در راستای پیروی از تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا، وزارت عتف، مصوبه‌های هیات رئیسه دانشگاه و تصمیم‌های این کمیته بوده و ضروری است در این زمینه نیز تمامی واحد‌ها به این مسایل توجه داشته باشد.

اصغر عسگری  معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز نیز در این جلسه به برخی اقدامات انجام شده در حوزه امور پژوهش و فناوری این دانشگاه پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، نشست کمیته مدیریت بحران کرونا دانشگاه تبریز، از زمان شیوع کرونا با تشکیل جلسات مستمر و منظم با حضور اعضای هیئت رئیسه و برخی مدیران این دانشگاه مصوبه‌ها و تصمیمات لازم در خصوص نحوه انجام فعالیت‌های امور آموزشی، پژوهشی و اداری بر اساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا اتخاذ و ابلاغ کرده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه تبریز تحصیلات تکمیلی ویروس کرونا اقدامات انجام شده ستاد ملی کرونا دانشگاه تبریز وزارت بهداشت برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۰۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، معاون عمرانی استاندار همدان در این نشست بر ضرورت برگزاری مستمر جلسات با دستگاه‌های متولی و مشخص کردن وظایف هر دستگاه تاکید کرد و گفت: از شرکت‌های دانش بنیان برای تحقیق بررسی و ارائه خدمات جایگزین برای تفکیک زباله دعوت شده است تا طرح‌ها و ایده‌های خود را ارائه دهند

یوسفیان افزود: تفکیک زباله از مبدأ از جمله طرح‌هایی مهم است که با وجود اقدامات و فرهنگ سازی‌های لازم و داشتن صرف اقتصادی، متأسفانه هنوز در کشور محقق نشده است.

او تصریح کرد: مشارکت پایین مردم در همراهی این مهم به تاکید کارشناسان، نیازمند بررسی علمی است.

معاون عمرانی استاندار همدان گفت: در خصوص زباله‌های الکترونیکی هماهنگی‌های برای واگذاری پیمانکاری برای بازیافت و جمع آوری آن در استان انجام شده است که اطلاعات تکمیلی در جلسات بعد ارائه خواهد شد

در پایان این نشست مشاور طرح مدیریت پسماند ناحیه شمال شرقی استان با ارائه گزارش در خصوص تحقیقات و اقدامات انجام شده پرداخت.

دیگر خبرها

  • کارمندان ادارات کل اجرایی وزارت کار اجازه دریافت حق مشاوره ندارند
  • شناسنامه مهمترین سند کشور است
  • نقاط حادثه خیز با احکام برنامه و منابع مالی مناسب رفع می شود
  • گیلان با ۹۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در نمایشگاه اکسپو حضور دارد
  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید
  • دور دوم انتخابات مجلس در تبریز الکترونیکی برگزار می‌شود
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • در حوزه ارائه خدمات الکترونیکی به رشتوندان اتفاقات خوبی صورت گرفته است/گام های موثر مدیریت شهری در ممیزی املاک
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران