Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه تبریز از راه‌اندازی سامانه ویژه پذیرش دانشجویان غیرایرانی برای تسهیل و تسریع فرآیند پیگیری درخواست پذیرش در دانشکده‌ها دانشگاه خبر داد.

سعید شجاعی، مدیر همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: از زمان شیوع بیماری کرونا و استقرار زیرساخت‌های آموزش مجازی در دانشگاه تبریز بلافاصله پیگیری لازم جهت ادامه برگزاری دوره‌های آموزش زبان فارسی به دانشجویان غیرایرانی، در دو سطح مقدماتی و میانی در مرکز درشرف تاسیس آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه تبریز بعمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شجاعی مطرح کرد: وی در این برنامه فارسی آموزان و دانشجویان غیرایرانی مراکز علمی کشور به ویژه منطقه شمالغرب، به منظور بهره گیری از مجهّزترین پلت فرم‌های آموزش آنلاین (برخط) و با امکان استفاده از ویدئوی زنده برای استاد و زبان آموز و با هدف دریافت محتوای آموزشی متناسب، با نصب نرم افزار Adobe connect بر روی تلفن همراه و یا دستگاه رایانه خود می‌توانند وارد تالار آموزش مجازی شوند و در کلاس‌های فارسی آموزی شرکت کنند.
مدیر همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه تبریز، تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۱۰۰ دانشجوی غیرایرانی در دو دوره مقدماتی و میانی در مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه تبریز ثبت نام کرده اند و در پی شروع کلاس‌های آموزش مجازی، تعدادی از فارسی آموزان مراکز علمی دیگر و نیز شهروندان علاقمند به تحصیل در جمهوری اسلامی ایران از کشور‌های ترکیه و عراق، به عنوان مستمع آزاد در کلاس‌های فارسی آموزی مجازی دانشگاه تبریز شرکت می‌کنند.

وی در ادامه افزود: مدیریت همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه تبریز با انجام اقدامات تخصّصی و تمهید برنامه ریزی‌های آموزشی متناسب با دوران کرونا اقدام به پیگیری وضعیت تحصیلی و امکان شرکت تمام دانشجویان غیر ایرانی در کلاس‌های مجازی و رفع مشکلات آموزشی احتمالی نموده است و در این راستا کارشناس ویژه‌ای به این موضوع اختصاص داده شده تا دانشجویان غیر ایرانی با کمترین مشکل نسبت به شرکت در کلاس‌های آموزش مجازی و نیز شرکت در امتحانات پایان نیمسال (که به صورت مجازی خواهد بود) اقدام کنند.

مدیر همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه تبریز، راه اندازی اداره کنسولی و پیگیری امور اقامت دانشجویان را از دیگر برنامه این مدیریت بیان کرد: با راه اندازی رسمی اداره کنسولی دانشگاه برنامه ریزی‌های لازم به منظور انجام امور ویزا و اقامت از نیمسال آینده تحصیلی و نیز پیگیری اقامت دانشجویانی که به دلایلی امکان مراجعت به کشورشان را در دوران شیوع کرونا نداشته اند، انجام شد.

شجاعی اسکان دانشجویان غیر ایرانی باقیمانده در دوران شیوع کرونا را از جمله دیگر اقدامات این دانشگاه برای دانشجویان خارجی عنوان کرد و اظهار داشت: اقامت دانشجویانی که به دلایلی امکان مراجعت به کشورشان را در دوران شیوع کرونا نداشته اند در خوابگاه‌های مخصوص و با نظارت و پایش مستمر وضعیت بهداشتی آنان انجام شد. وسایل رفاهی و جیره‌های خشک غذایی و نیز اینترنت در محل اسکان آن‌ها نیز فراهم شد.

وی با اشاره به راه اندازی سامانه ویژه پذیرش دانشجویان غیرایرانی گفت: این سامانه جهت تسهیل و تسریع فرآیند پیگیری درخواست پذیرش در دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی از جمله برنامه‌های آتی اداره دانشجویان غیرایرانی مدیریت همکاری‌های علمی و بین المللی خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز پذیرش دانشجو خارجی کرونا ویروس دانشجویان غیرایرانی آموزش مجازی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۰۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش قدس خراسان، محمدرضا قلندرشریف در مراسم امضای تفاهم‌نامه تشکیل دفتر همکاری مشترک دانشگاه فردوسی و شهرداری مشهد اظهارکرد: یک لحظه غفلت در شهر باعث نارضایتی و بحران می‌شود، مثلا نشست یک خیابان در مشهد به سرعت رسانه‌ای می‌شود و همه پیگیر آن می‌شوند.

شهردار مشهد مقدس افزود: دانشگاه‌ها درگیر موضوعات شهری هستند و بهترین مکان برای اینکه علم به عمل برسد، مدیریت شهری است، چرا که ویترین خدمات دولت است. امروز شهرداری مشهد بیش از ۴۰۰ خدمت به مردم ارائه می‌کند و این گستردگی کار مقداری مدیریت شهری را به سمت تصمیم لحظه‌ای می‌برد و اگر از قبل برای بحران فکر شده باشد، تصمیم هم لحظه‌ای و هم علمی خواهد بود.

وی اضافه کرد: دانشگاه در این زمینه می‌توانند کمک کند و در کنار آن خلاقیت نیز از اهمیت زیادی برخوردار است، در این دوره مدیریت شهری دفتر خلاقیت در شهرداری تشکیل شد که کارهای خوبی نیز انجام شده است.

قلندرشریف افزود: ارتباط مناسب بین خلاقیت با بدنه شهرداری، ظرفیت خوبی برای همکاری دانشگاه و شهرداری به وجود آورده است و این همکاری تصمیم‌گیری برای مدیریت شهری را در موقعیت‌های مختلف آسان می‌کند.

شهردار مشهد مقدس با بیان اینکه تا امروز پژوهش‌های زیادی برای شهرداری انجام شده که عملیاتی نبوده است، گفت: اگر پایان‌نامه‌ها هدف‌دار باشند و در قالب موضوعات شناسایی شده تنظیم شوند، کار ما در شهرداری راحت‌تر خواهد شد.

وی تصریح کرد: سامانه شمس برای شناسایی موضوعات شهرداری در حال راه‌اندازی است و همه مسایل شناسایی شده در آن ثبت می‌شود و ما هم از ایده‌ها برای حل آنها استقبال می‌کنیم.

قلندرشریف خاطرنشان کرد: امروز مشهد به عنوان دبیرخانه خلاقیت کلان شهرها تعیین شده است و در حوزه هوشمندسازی و خلاقیت، مشهد پیشرو است و در ارزیابی صورت گرفته رتبه اول کشور و سوم غرب آسیا در هوشمندسازی را داریم.

شهردار مشهد مقدس با تاکید بر اینکه به دنبال این هستیم تا همه فرآیندهای خدمات شهری آنلاین شود، یادآور شد: در حال حاضر جمع‌آوری پسماند خشک، مجوزهای حمل خاک، آتش‌نشانی و ... هوشمند شده است و در آینده نزدیک هم پیش‌نویس پروانه ساختمانی در لحظه صادر خواهد شد.

وی تاکید کرد: اگر در این حوزه‌ها سریع پیش نرویم عقب می‌مانیم و این مستلزم این است که ارتباط میان شهرداری و دانشگاه شکل بگیرد و پایان‌نامه‌ها کاربردی باشد، اگر علم با تجربیات عملیاتی شهرداری ترکیب شود در آموزش دانشگاه هم تاثیرگذار است و آن را تقویت می‌کند.

قلندرشریف گفت: ٢٠ کار ویژه در مدیریت شهری استخراج شده و روی آن کار می‌شود، همکاری میان دانشگاه فردوسی و شهرداری مشهد را می‌توان از اینجا شروع کرد، با برقراری این همکاری دانشجویان می‌توانند تأثیرگذاری کارشان را ببینند و از طرف دیگر در شهرداری، هم هزینه‌ها کاهش پیدا می‌کند و هم کیفیت کار بالا می‌رود.

منبع: شهرآرا

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • زمین توان پذیرش رفاه مصنوعی را ندارد
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • آمادگی مرکز هوش مصنوعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای پردازش داده‌های گستردۀ علمی
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود