Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@10:53:50 GMT

چالش‌های موجود بر سر راه آموزش‌ مجازی دانشگاه تبریز

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۵۳۷۷۲

چالش‌های موجود بر سر راه آموزش‌ مجازی دانشگاه تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه تبریز، چالش‌های موجود بر سرراه آموزش‌ مجازی دانشگاه تبریز را تشریح کرد.

میر رضا مجیدی در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح این خبر اظهار کرد: به دنبال شیوع کرونا در ایران از هفته اول اسفند ماه و تعطیلی دانشگاه‌ها، ترم بهاره سه ماه به تعویق افتاد و دانشگاه تبریز نیز جزو اولین دانشگاه‌هایی بود که تصمیم گرفت دانشجویان تا قبل از عید در دانشگاه حضور نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: بر  اساس سناریوی دانشمندان، کرونا سه الی چهار ماه و بر اساس سناریوهای بعدی، هفت الی هشت ماه و یا یک الی دو سال طول خواهد کشید و ما در ابتدا بر اساس سناریو اول برنامه ریزی کرده و ستاد کرونا و کارگروه آموزش مجازی را در دانشگاه تشکیل دادیم.

وی با بیان اینکه آموزش مجازی از سال‌ها قبل نیز در دانشگاه تبریز وجود داشت، گفت: به علت تخصیص ندادن رشته برای آموزش مجازی در طول این مدت، زیر ساخت‌های لازم فراهم نبود که با اجاره نرم افزار "ال ام اس" توانستیم دروسی را به صورت مجازی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارائه دهیم، اما با توجه به تداوم آموزش غیرحضوری تصمیم به آماده کردن زیرساخت‌ها گرفتیم.

مجیدی گفت: پس از خرید و نصب نرم افزارهای لازم از 16 فروردین ماه آماده ارائه دروس به صورت مجازی شدیم، با تلاش همکارانمان در تعطیلات عید نوروز با دانشگاه‌هایی که بیش از 10 سال بود که امکانات لازم برای آموزش مجازی را داشتند، همگام شدیم.

وی با اشاره به مشکلات آموزش مجازی در دانشگاه تبریز بیان کرد: آموزش مجازی در ابتدا برای اساتید و دانشجویان سخت بود و اساتید سه الی چهار برابر زمان صرف شده برای آموزش حضوری را صرف آموزش مجازی می‌کردند، در هفته‌های آغازین گلایه‌هایی وجود داشت که به تدریج برطرف شد.

وی خاطرنشان کرد: مشکل قطعی اینترنت نیز با همکاری مخابرات منطقه آذربایجان شرقی و افزایش پهنای باند، حل و تصمیم گرفته شد تا آموزش این ترم در تمامی مقاطع تحصیلی مجازی باشد که این نیز تحول بزرگی در نظام آموزشی کشور بود.

رئیس دانشگاه تبریز، آموزش مجازی در دوران پاندمی کووید19 را فرصتی برای ترویج این روش آموزشی عنوان کرد و گفت: بر اساس پیش بینی دانشمندان، بساط آموزش سنتی در سال 2030 برچیده خواهد شد و این دوران فرصتی برای کنار گذاشتن آموزش سنتی و روی آوردن به آموزش مجازی است.

وی متذکر شد: فراهم شدن امکان حضور و غیاب و حذف ترم و درس از دیگر مزایای آموزش مجازی به دنبال شیوع کرونا در دانشگاه تبریز بود و آموزش مجازی به نوعی تحقق دولت الکترونیک به شمار می‌آید، در این میان مشکلاتی مانند عدم دسترسی برخی دانشجویان به اینترنت هم وجود داشت که تصمیم گرفته شد تا دروس ارائه شده به مدت یک ماه بر روی سیستم ذخیره شوند.

وی تاکید کرد: ارتقاء کیفیت و فرهنگ سازی نیز باید به عنوان گام‌های بعدی در آموزش مجازی در نظر گرفته شوند.

رئیس دانشگاه تبریز گفت: دانشگاه‌ها در این مدت تعطیل نبودند، بلکه فقط دانشجویان حضور نداشتند، به دنبال طولانی شدن آموزش غیرحضوری تمامی دروس نظری به صورت غیرمجازی ارائه شدند و این روش در مورد برخی دروس عملی مانند رشته تربیت بدنی نیز از دو هفته قبل آغاز شده است.

وی در بخش پایانی سخنانش بیان کرد: دروس مربوط به آزمایشگاه‌ها نیز مقرر شده است به صوت فیلمبرداری و الکترونیکی ارائه شوند، هر چند این روش رضایت بخش نیست، اما چاره‌ای جز این نداریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه تبريز رئیس دانشگاه تبریز کروناویروس کووید 19 آموزش مجازی آموزش مجازی دانشگاه تبریز دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۳۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد بزرگترین اجتماع طناب زنی کشور در تبریز شکست

ایسنا/آذربایجان شرقی با شرکت ۱۸۰۰ دانش آموز تبریزی رکورد «بزرگترین اجتماع طناب زنی» کشور شکسته شد.

همایش بزرگ طناب زنی به مناسبت هفته سلامت توسط تربیت بدنی شهرداری منطقه یک تبریز و با همکاری باشگاه ورزشی شهرداری، معاونت تربیت بدنی آموزش و پرورش و همچنین هیات ورزش‌های همگانی آذربایجان شرقی در پارکینگ شماره ۲ ائل گلی برگزار شد.

در این همایش بیش از ۱۸۰۰ دانش آموز ناحیه ۵ آموزش و پرورش تبریز شرکت کرده و طناب زنی کردند. 

پیش از این، رکورد ملی «بزرگترین اجتماع طناب زنی» با شرکت ۱۲۰۰ نفر متعلق به شهرستان قیامدشت استان تهران بود.

در پایان این برنامه ده‌ها دوچرخه و جوایز ارزنده از طرف شهرداری منطقه یک تبریز به قید قرعه به دانش آموزان اهدا شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری و همچنین شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز نیز در برگزاری این رویداد بزرگ همکاری کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • سمینار تخصصی «هوش مصنوعی مولد در روابط عمومی» در اتاق تبریز برگزار شد
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • مواظب این موجود خطرناک باشید
  • چالش کمبود معلم در استان مرکزی کاهش می‌یابد
  • رکورد بزرگترین اجتماع طناب زنی کشور در تبریز شکست
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • هشدار به داوطلبان کنکور؛ شیادان در فضای مجازی در کمین هستند